Pages

Friday, April 01, 2011

#2 : The Andaman

Highlight of the event, our stay @ The Andaman.. the most awaited and anticipated..


(1st time nak dok sini... excited giler you..!!)


Sampai-sampai jer, kedua-dua kanak-kanak ribena bolen [bogel] tinggal pampers jer....


long story.. don't ask ok...


see...
kanak-kanak ribena perempuan tertido dengan pampers sahaja


yang ni plak..
kanak-kanak ribena lelaki malu-malu tapi masih sempat posing..
posing pon malu-malu.. auuuwwwww
hahahaha...


welcome drinks..
lemon grass + ginger + daun pandan = minuman yang sedap sebab percuma...


mari kita gelak besar seperti orang kaya... HAHAHAHAHA...



skodeng orang putih sun bathing dari atas..
sumpah aku tak rase tergugat dengan keseksian dia..
sebab yang itu adalah orang tua..



hotmama with hotgrandma


our room..
berbantalkan bantal bulu angsa...
tilam nya... perghhh.. empuks gilaks!!
macam kalau ko landing-terus-ko-tenggelam..
malam yang sepatutnya berkasih-sayang bersama suami terus jadi
berpengsan-an bersama tilam..hehehe


 
bilik ayor dia cantek.. siap ada sea salt scrub lagi..
mak aku ingat seasalt scrub tu adalah sabun serbuk Fab.. heheheh


caca.. syok dapat main air..





danial bahagia




mama and caca...



photogedix yang pertama


best danial main slide..


the cousins.. and Azim


eh, ayah pon nak main slide gaks?


kitaorang sedar diri kulit dah tak brapa putih, maka adalah lebih baik lepak bawah pokok..
cuaca panas giler...


boleh terbakor kulit kalau lama-lama...
kita bakor.. kita bakor... [tak pasal-pasal]


photogedix yang kedua


kak liza.... with hubby and danial


sempat celebrate birthday Haikal... sweet 12 years old..


Happy Buffday Haikal..
hadiah claim kat abah eh.. heheheh


sedap la kek dia.. complimentary from Andaman Management


that's about all...gambar semua aku dah letak..


harap jangan muntah darah tengok..


Special thanks to Kak Liza and Azim, Arina and Alia for their hospitality and the discount...mmg best la kak...


aku tak la giler meroyan lagi kan, nak dok Andaman kalu tak ada diskaun...


memang terbaek lah Andaman....




Adios para sempre peeps...

Ada lagi sambungan episode Langkawi ni.... layan kan ajer ler....

4 comments:

Little BlueBird and .... said...

meriah duk Andaman...!!

Azura Iznil said...

Perrrggghhhh...! harus gi ni...

Azura Iznil said...

Perrrggghhhh...! harus gi ni...

@tune® said...

teluk andaman?

aku blur sapai biler²

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...