Pages

Wednesday, April 06, 2011

Sepi....

Selepas kawen, tiap-tiap malam..... aku pasti akan kedengaran bunyi ni..


bunyi apa..? korang tanya..


bunyi ni......


krooooohhhhhhhhhhhhhhhh..... kroiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...


kuat giler....


masa memula kawen, seriously rase begitu annoyed dan tido ku terganggu..


memang la masa memula kawen sebagai sang isteri nak tido atas bahu suami, manja-manja, ringan-ringan bagai-kan.. tapi setakat setengah jam jer le.. pastu.. panas woooo.... last-lastnya aku tido ngadap utara, hubby tido ngadap selatan... hahahaha....


pastu, after half and hour... dah start dah......... bunyi tuh dah mai dah......


krooooohhhhhhhhhhhhhhhh..... kroiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...


and selalu aku akan kejutkan sang suami untuk mengubah position tido dia... yer la, kalau tido terlentang, memang salur pernafasan tu akan tersumbat dan menyebabkan mulut mengeluarkan bunyi....(aku rase la)


struggle kejut... kalau sang suami stok tido mati pon aku akan berusaha bersungguh-sungguh untuk kejutkan dia...


everynite for the past 2 years, telinga aku ditadahkan dengan bunyi tuh... (2 tahun sebab setahun setengah pas kawen aku terpisah ngan sang suami... sian...)


tapi, sejak Sabtu lepas.....................



*bunyi cengkerik*



sepi............................



well, except biler tetiba danial mengingau...


i felt so lonely without my other half................. :(


kembalikan bunyi ituuuuuuuuuuuuuuuu.....................

 
aku rindukan bunyi itu....



then, suddenly aku teringatkan commercial ad by arwah Yasmin Ahmad....





his imperfection that makes him perfect for me......................... indeed he is...... (sebab aku pon kadang-kadang berdengkur... tapi dengkuran perlahan yang ala-ala gapas cute jer...hehehehe)


miss u sayang...



malam tadi tetiba danial mengingau....

'nak ayah!!!!!!!!!!' pukul 12 malam... sian dia



 

5 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

tu la bunyi plg best yg paling dirindui dan paling merdu di alam nyata kan?kan? kan?

aku.mamalia.wanita said...

ya btul anis... bunyi yang paling membahagiakan... T____T

LadyRye said...

sweeett..

aku plak suka laki aku berdengkur

sebab aku rasa cam selamat dengar bunyi dari dia walaupun dia tidoq! haha

Azura Iznil said...

Berdengkur itu seksi..hahaha

Krrrrrooooooooh!

Nelli said...

yeahhhh dengkuran itu sudah kembali semlm..hahahahaha..welkam back..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...