Pages

Tuesday, April 26, 2011

iPhone 6


Gempak giler iPhone 6 nyonya nie...


hahahaha


adeh, nak pecah pundi kencing aku gelak tengok vid ni..


member aku yang email... lawak giler..


Apple pon belum keluar iPhone 5 lagi, dia dah pakai iPhone 6..


betul-betul sanggih oooo..

i wonder stevie wonder dia pakai line apa? Celcom or Maxis...


agak-agak ada fesbuk or youtube tak iPhone 6 dia ni?


;)



3 comments:

LadyRye said...

haha! aku dah tengok clip ni..

aku rasa nyonya ni tingtong baru balik club kot! tengok baju bling bling tuhhhh! haha!

http://aniesandyou.blogspot.com said...

hahahahahahahahhahahahahha


latest entry: Hadiah untuk followers! terhad! 5 orang sahaja!

eB ezrin said...

x leh bkk.. hu3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...