Pages

Thursday, April 21, 2011

Truly an expert

You're beautiful. You're beautiful.


You're beautiful, it's true [sila menyanyi macam James Blunt]



Ada unsur-unsur jambu untuk ayat di atas.. kerna entry ini adalah untuk bercerita mengenai kehebatan produk
L'Oreal Men Expert :Hydra Energetic Foaming Cleansing Gel



aku dok google for L'Oreal product, keluor plak mamat tgh korek hidung ni... ish


Macam ni citer nya...


En hubby aku ni mempunyai satu habit yang aku baru tau pass kawen..


iaitu.... drum roll


dia suka cuci muka pakai sabun mandi....


hermmmm.... adakah anda terkejut?


well, aku terkejut beruk...


And then recently, aku dapat tau yang bukan dia sorang saja yang suka cuci muke pakai sabun mandi,
ada a few of my male friend jugak macam tuh...


*owwhhhhh* aku tak sure adakah aku patut terharu atau gembira


sangat tak metrosexual okay...


tapi aku suka gak tak metrosexual... nampak lelaki!! macho..! nampak hot sangat tau..!!


 biler terserlah kelelakian itu, it turns me on... opssss.. statement 18sx.. tapi ngan en. amezan bin mat said saja yer...


does not work for others!! really...


tapi at least pakai sabun May kan, sib baik tak pakai sabun buku Fab....


of course la bila pakai sabun mandi, sah-sah la impurities, white and black head tuh takkan hilang kan..lagi banyak ada la!!


so, hobby aku di waktu-waktu anjal ialah memicit semua white and black head kat area hidung/pipi/dahi dia...


geram aku nengok nya..


syok woooooo...


 pastu, en hubby sure akan complaint sakit..


dah aku picit pakai kuku.. mana tak sakit


sian dia...


then 1 hari di bulan lepas,


aku ternampak kat Guardian Phamacy hari tuh ada jual, siap ada offer lagi..


Cleansing Foam and Moisturizer cost only RM17.90


kat kotak dia ada gambo Aaron Aziz.. dia jadi duta for L'Oreal now..


bersemangat waja mak shopping untuk laki mak..


result nya,





*




*





*






*



*






*







*




*






*





*




tidak... nehi nehi...
en amezan tidak bertukar menjadi Mr. McDreamy..


now his skin is much fairer, no more white and black head..


no more dryness... no more dull complexion


my McDreamy... betul... tak tipoo..


abang semakin jelita ensem... macho... bergaya... tampan...
ulang 360 kali...

[sayang jangan lupa belikan ayang ipad2 eh...penat ayang puji ni
entry yang ada udang disebalik batu betul..!!]


:)



tetiba aku kehilangan hobi untuk memicit white head laki aku...huhuhu
mmg bagus la product nih..
aku ada jerawat 2 ketul..
adakah harus aku mencuba nya..? adakah adakah??





5 comments:

LadyRye said...

aku ingat laki aku saja sorang yang gampang cuci muka dengan sabun mandi! lifebouy plak tu!

harus beli satu untuk dia!

aku.mamalia.wanita said...

sib baik sabun mandi.. kalo pakai sabun pinggan.. lagi haru... hahaha

Azura Iznil said...

sila la cuba. bila ok..tlg kasi tau. sbb i ada jerawat besar kat tepi bibir...uhuhu.

eB ezrin said...

eh betoi ker?... nak cuber nak cuber ;p

Nelli said...

sungguh laki ko..laki aku pun guna loreal tu..dia tak suka sgt sbb tak der sabun katanya..( silap2 dia pun guna sabun dettol dulu) hahaha...

wah mizan muka berseri-seri, glowing ghittoooo..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...