Pages

Wednesday, April 13, 2011

Edisi Hujung Minggu - Bola-bola Api di Kidz Playland @ AEON Bukit Tinggi

hari ni dah rabu..


aku nih baru terhegeh-hegeh nak cerita pasal weekend....


bz bodi mengalahkan hape....


kehidupan urban, begitu lah... (ayat menyedapkan hati)


*sigh*


So, weekend hari tu pegi la membawa kanak-kanak rebena bermain-main di Jaya Jusco AEON Bukit TerTinggi


Tiket Masuk : RM8


tak best sangat, sebab tak banyak mainan... (bagi aku la).. bagi kanak-kanak tu best jer kot, happy jer aku nengok...


PS ada, tapi bukannya taraf danial lagi nak main... dia hempuk nya batang gembira joystick (betul ke nama menatang tuh?) tuh ader ler...










Warden Terulung







this is my fav pic...
caca happy, tapi sebenarnya tunggangan itu sudah rosak... roda nya dah terpeleot...









sedey jer aku tengok...
bola-bola api nyer tak banyak...
danial pon boring, tanak main dalam ni

" Tiada ku sangka
Bola-bola api
Yang sedulunya kecil
Telah menjadi besar.." -> tetiba nyanyi..
Al-Fatihah to Arwah Acik Spin






sib baik tak ramai orang... yer la, bukak-bukak jer Jusco terus kitaorang terpacak kat situ...


okay lah... dah tarak idea nak tulis apa...


buhbai...

-the end-

2 comments:

Azura Iznil said...

Uih...U balik kg I tu...ekeke.

Azura Iznil said...

Uih...U balik kg I tu...ekeke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...