Pages

Monday, April 18, 2011

Nah ambik RM9.90... nyah kau jauh-jauh wahai Monday Blues!!!


It's confirmed!! Today, I'm a walking zombie...


Sudah terang lagi bersuluh...


mata ku ibarat panda yang hot..
(nak gak mention perkataan hot tu kan..?)


panda ni tak hot la plak...


Malam tadi, buah hati pengarang jantung Aisya Qaisara sesema, hidung tersumbat.. dia tak boleh tido, maka secara automatiknya mamanya pon tak boleh la nak melelapkan mata, kan...


Walaupun hakikatnya pejam jer mata, terus aku boleh sampai ke New York (dalam mimpi), tapi, bile tengok anak yang meragam, terseksa.. kesian, tak sampai hati...


itu la pengorbanan ibu.. tapi, si caca pon memang tak nak dekat ayah dia.. kalau nak, best sikit.. hehehe.. boley la take turn jaga, tapi dia taknak... aisey..!


duration meragam : 3 jam
condition aku : ting tong!
penyelesaian  : harus makan bekpes yang best gile tahap dewa-dewa supaya mendapat kekuatan untuk membanting tulang sepanjang hari


Wendys Breakfast Paninis..
served with  fresh salad and thousand island sauce, egg, beef bacon and white coffee...


my kinda breakfast!!
dapat tetiap pagi makan camni memang aku idamkan!







gambo amek dengan phone-cam jer, sebab tu agak tak sharp...
harap maklum...


selepas makan dengan bahagia, aku berharap aku dapat menghalau itu Monday Blues jauh-jauh..!!



best! marvelous! double thumbs up!




4 comments:

@tune® said...

hihi...duit ringgit² tuh..nk bg aku ker?

aku.mamalia.wanita said...

errrmmm... boley boley
kalau bran meh cini... ^_^

Little BlueBird and .... said...

Ko tak ajak haku pon!!!

aku.mamalia.wanita said...

hehe... aku ingat ko cuti.. takper, esok-esok kiter g lagi ehhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...