Pages

Tuesday, April 19, 2011

Awok lupe nihari dema cuti weih...

MERAFAK SEMBAH SETINGGI-TINGGI TAHNIAH



KE BAWAH DULI YANG MAHA MULIA
PADUKA SERI SULTAN AZLAN MUHIBBUDDIN SHAH
IBNI ALMARHUM SULTAN YUSSUF IZZUDDIN SHAH GHAFARULLAHU-LAH



SULTAN, YANG DI-PERTUAN DAN RAJA PEMERINTAH
NEGERI PERAK DARUL RIDZUAN DAN JAJAHAN TAKLUKNYA



SEMPENA HARI KEPUTERAAN BAGINDA YANG KE 82
PADA 19 APRIL 2010
 
 
 
 
 
Ate kome semua oghang peghok ngetit-ngetit le kome nye?
Cuti nihari..
 
 
Awok ni keghoje kat Kolumpo, ate kena le bangun pepagi g keghoje..
 
 
Kalo le awok bleh cuti sama, heee.. seghonok benor ghase nye..
 
 
bukan lagi seghonok, udah tahap hingke le awok ni haaa..
 
 
tapi tak buleh hingke benor, nanti maru
 
 
 
Translation:
 
 
So, you all semua orang Perak very happy la eh..
 
 
Hari ini adalah hari cuti
 
 
I'm working at KL, thus i've to wake up early in the morning to go to work
 
 
If I can be on leave today as well, I will be extremely happy
 
 
But cannot be too happy, otherwise ,.. herm.. nanti ditimpa malang..
 
 
 
 ^___^
 
 
 
kejor yeop kejor ... tak pasai-pasai..
 
 
 
 

10 comments:

Nelli said...

oi ko balik kg ek tis week ..hmmm aku lak tak de..kena plan xtivit beriadah ni..btw.bali!!!!! bandung!!!!

aku.mamalia.wanita said...

ader 1 lagi cadangan holiday.. vietnam...amacam?

next week plak ko takder eh? aktiviti nak ber-ayam golek biler?

LadyRye said...

kiter bakoo jer..

eh?

aku.mamalia.wanita said...

that's rite bebeh

Nelli said...

sbb bulan ni schedule penuh, terpaksa la kita golek-golek awal bulan 5.

bali la jom..kita leh beli brg umah, brg diri sendiri..ngan harapan en suami akan bersidang kat luar di mlm hari!

Nelli said...

sbb bulan ni schedule penuh, terpaksa la kita golek-golek awal bulan 5.

bali la jom..kita leh beli brg umah, brg diri sendiri..ngan harapan en suami akan bersidang kat luar di mlm hari!

aku.mamalia.wanita said...

best ke bali? apa ada dengan bali tuh?

Nelli said...

buah bali la..hahahaa...ntah la scenary n arts la kot. bandung..$$$$$$ perabis duit shopping.. vietnam ada apa?

balik wei balik...pulang mari la pulang mari la pulang bersama-sama...( beb ko kena nyanyi tau bila baca line ni)

aku.mamalia.wanita said...

bali susah makan la wei... vietnam shopping terhebat.. kalah bandung wei.. errmm.. singapore?

eB ezrin said...

ooo kome... peoks cuti ye?... idop peroks ... ;p
daulat tuanku... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...