Pages

Friday, April 15, 2011

What's interesting about Antan Batura?

huwarghhhh.. ngantuk.. bosan!


nak balik titon bleh?


so nih sajer nak share ngan reader mamalia sekalian alam... (ayat gempak, padahal reader bukannya ramai pon.. tapi at least korang setia baca kan..? hehehe...) about Antan Batura


Yes, Antan Batura...


it's a place to hang out.. dekat Shah Alam.. dekat area Wet World tuh...


what's so interesting about this place is that everybody can go for a boat ride... tp jangan la expect speed boat pulok!!.. 


boat camni... kaler merah kuning
selangor sangat tau...


so, kepada ibu-bapa yang tensen dok ghumah sebab anak meragam/memerap/mengamuk pastu korang plak jadi meroyan... bawak anak-anak berjalan adalah salah satu dari alternatifnya... FOR ME IT'S THE BEST SOLUTION..



mama bajet comei

 sayang, sayang sangat kelihatan macho dan hot lar...
(pujian harus diberikan mana tau kot-kot dapat Madison Leather Maggie Shoulder Bag cap Coach!)

^__^



caca so cute... nak gigit?
ceh, puji anak sendiri..ate, sape lagi nak puji kan..?
harusla mama dia yang puji


seriously, menyesal aku pakai baju ala-ala sweater tuh..
paneh giler!!


pemandangan dari atas bot..





tengok la hero sorang yang 'terlebih riang' (pinjam perkataan Cik Amrina) tuh... event macam ni berjaya mengurangkan tantrum dia...


Nak naik bot ni tambang dia RM5 sorang...budak-budak tarak..percuma juga... lebey kurang dalam duaplohminit la pusing satu tasik Shah Alam..


ok, dah..


happy weekend peeps........


4 comments:

LadyRye said...

bila aku folo, memang aku baca!

its a MUST!

walaupun hang cuma tulis

OK

tetap aku baca

setiakan ai??? haha!

~ As ~ said...

aku pun pembaca setia, kadang singgah baca tapi tak komen, boleh kan?? eheheh

aku.mamalia.wanita said...

mamaaffan : terharu aku beb.. sob sob sob.. time kaseh.. time kaseh

as: terharu gak.. tak sangka ada pembaca setia walaupon tak komen.. time kaseh .. time kasey...

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...