Pages

Sunday, April 17, 2011

never say never to Tutty Fruity

I love Friday...


Serious!


Because it's the only time where u can choose whether to go to IKEA or OU or The Curver or... the list can go on and on and on.... with the girls..!!


sebab telah ditakdirkan lelaki kena pegi semayang jumaat dan kaum perempuan diberikan waktu lunch yg pannnjanggg... hehehe.. statement aku nih macam bukan keji sangat kan..?


So, rombongan Cik Kiah bergerak ke Restoran Puteri Taman Tun.. maaf, gambor takder.. teruja sangat nak makan lantas terus terlupa nak snap gambor..


Anyway, menu wajib kalau kat sini ialah siput sedut..



pinjam gambor en. google


 
perghhh.. terbaeeekkkkkkkk!
siap hirup-hirup kuah lagi...


 
Then, operasi menggemuk diri sendiri bersambung kat Tutty Fruity..


instruction to your DIY Tutty Fruity mix



the yoghurt machine
the conversation was like;
"pusing lagi beb, aku pegang cup, ko tarik handle"

maaf.. aku 1st time makan.. jadi keterujaannya agak melampau..


the toppings





we choose some gummy bear(s), longan, sprinkle some chocolate and Strawberry syrups to go with it...
yummmmyyyyyy
tak sabor nak makan... tak sabor...



result : RM22.79
herrmmmmm...
sharing and caring with sherry


this belongs to mamaanas & mamaayra
marvelous...


hotmamas


apesal cam aku jer happy makan ni..?
ko tak happy ker sherry?
oo... sebab aku blum bayor hutang RM11 eh..?
ko taknak apply polisi hutang budi dan hutang cash dibawa mati?
nak la...

hahahah






hasil daripada keterujaan melampau tadi.. kitaorang tak abes makan... kenyang nak mamps wei...!!
my gummy bears are drowning... help.. help..



sampai opis, baju terbertas, mata laloq..
sekian





3 comments:

~ As ~ said...

oh my, ter mengidam tutty fruity la...

LadyRye said...

ENTRY KALI NI SANGAT JAHAT!!!

AKU TAK MAU KOMEN!

@tune® said...

weee...tamak haloba tuh...amalan setan...

kan x abes dah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...