Pages

Sunday, April 10, 2011

motor dan parking...

aku nak citer sikit pasal kejadian bile aku nak shopping kat 99Speedmart ari tu..


okay, entry ni dah basi.. tapi tak kire.. aku nak citer jugak..


masa tu dah nak mahgrib dah.. burung-burung berkicauan sebok terbang kembali ke sarang.....  giler terer kan burung-burung berterbangan ni.. takder GPS takde google map, dah terbang jauh-jauh boleh plak tuh jumpa sarang sendiri? takder plak ker dia sesat ke, salah sarang ker..? maybe ada gak kan, tapi takkan la burung tetiba nak citer kat aku plak kan..?


'ko tau beb, tadi aku salah umah.. aku g umah si serindit.. malu gile dowh..!'..... okayyy... tak lawak, back to main topic..


aku ni dah la kelam kabut mana nak beli makanan lagi, mana nak beli pampers, beras lagi.. so tengah dok usha-usha parking la kat area depan kedai tuh..


dah aim dah, ada a few spot yang kosong.. terasa gembira sebab ada parking yang agak dekat.. tup tup... aisey man, ada motor plak..


okay, next parking..


aim lagi.... baru baekk nyer bagi signal... kepala hotak berjambul... ada motor lagi...!!!


kurang asam jawa dalam laksa penang betul laaaaaaaaaa...


aku dah start geram dah..


nak tak nak, terpaksa la cari parking jauh skit..


dari kejauhan aku dah nampak satu spot kosong..


boley la... baru nak pegi, tengah keta aku nak cross jalan ni.... datang plak satu mat rempit dengan lagak selambanya masuk parking tuh...... baek punya dia parking tengah-tengah parking tuh... umpama match-made in heaven lah motor dia dan parking tuh..!!!


memang tooootttttttttttttttttt................ tooottttttttttttttttttttt.... tooottttttttttttttttttttttttt...


tanpa berfikir panjang dan segan silu aku direct maki dia........


OI!! BOLEY TAK KO PARKING DEKAT TEMPAT MOTOR... AKU NIH KERETA, KALAU PARKING KAT TEMPAT KORANG TAK MUAT, PAHAM TAKKKK???


aku ni pompuan yang genit kiut-miut.... mana nak ngangkut beras lagi, pampers lagi, telor lagi...anak aku tuh suka makan telor..(harap bukan telor palesu)... makanan lagi.... berat tau tak, berat????


laki aku takder ngan aku.. aku sorang je yang kena angkat... BOLEH TAK KORANG TOLONG..? TOLONG PARKING BEBETUL...?


HEEEEEEEEEEEE... GERAM BETUL AKU..!!! SUNGGUH SANGAT MEMENTINGKAN DIRI SENDIRI HOKAYYYYYY!!



kalau mat rempit tuh adalah orang utan, mungkin aku tak semarah nih...


kesudahannya, aku parking jugak kat tempat lain, sbb yang aku maki semua tu dalam hati jer...

huhuhuhuhu....






3 comments:

LadyRye said...

perenggan ke empat agak lucu..haha!

laen kali hang langgar saja motor itu!

ok, aku pun kata dalam hati gak la..aku pun bukan berani maki mat rempit..satgi dia hempuk kepala aku dengan topi keledar tak pasai!

Azura Iznil said...

hahaha...kalau I...mmg sound direct aje. Peduli!

Fathiha Fadzli said...

Nama pun mat rem kan....mmg kureng asam jawa btui la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...