Pages

Tuesday, May 31, 2011

you can't please everybody, can you?

No... You will never ever please everybody.....


I've tried... And I met with Mr Failure bin Gagal quite a few times along the way...


Heck, even I can't please myself..


Biler rambut pendek, gatal terasa macam nak rambut panjang macam jennifer kuih lopez menari tergedik-gedik shaking her booties masa grand finale american idol dengan laki dia si pak mark anthony....OMG...... Seriously cun giler... I mean her hair and her moves! And her bontot tooooo.... Macam bukan umur 40 kan minah tu?everything is still in place... Boobs, buds, semua lah....idak plak dia sakit lutut ke sakit tumit ke menari pakai 6 inch stilettos kan...? sangat hebat!


tengok, giler ahhhh marbeles!


siap mark bleh tunjuk-tunjuk lagi pom-pom bini dia...

pom pom = bontot (bahasa danial)

(dah lari topic plak... Cepat topic,pegi kejar balik....)


anyway....

biler dah rambut panjang plak... Rimas plak panas-panas ni rambut cepat berminyak..... Sangat urghhhhhhhhhh,tak tahan hokay....Pastu biler syampoo, takleh ikat selagi rambut tak kering.... Kang kot tumbuh buah ibarat cendawan selepas hujan, sesia ajer... Korang tau buah tumbuh kat rambut macam mana?tak tau , google! Hehehe.. Malas lak nak search gambar dia...
Pastu kena la keringkan pakai hair dryer..... (Ate, takkan pakai microwave oven plak kan?)


Haaaa, tengok.... Nak capai kepuasan diri sendiri pon payah........inikan pulak nak puaskan semua org! Memang impossible la kan....


Aku cakap lembut, ada orang kata macam bunyi kasar.....
Biler aku diam, ada orang cakap aku moody....
When I'm happy, then orang kutuk aku over..
Biler aku mempertahankan diri, then say I'm being defensive...
Biler aku berhujah, then bunyi nya mcm membebel..
Biler aku bercakap, macam aku aje nak menang.....
Biler aku emo, aku period...



ok fine... memang aku period pon...!!



Then, apa ajar yang aku boleh buat?



Kang aku buat bodoh kang..... Nampak macam takder perasaan plak....



See...see..... I cannot please everybody laaaa weiiiiii!


Saturday, May 28, 2011

Resdung/sinus....

Stress tau...


Asal dok jer depan penghawa dingin, hidung jambu mawaq ni pon mula nak bersin... Kalo tak bersin pon, perlahan-lahan dia datang iaitu dimulakan dengan berair dahulu... Diikuti ngan tersumbat....


Dah macam tauhu sumbat dah jadinya hidung aku ni....


Arrrggghhhhhh".........


Apakah tanda-tanda resdung aku?


1. Kerap bersin di waktu pagi...

Ada sekali tu, sang suami aku dok semboq perfume Hugo boss.. dan dan pastu aku bersin dengan panjang lebar dan tanpa henti.... Dah tak pasal-pasal bergaduh laki bini subuh subuh hala tu tau...

2. Kalau tak bersin, macam nak giler gatalnya.... Tang hidung, mata... Kadang-kadang merebak
ke telinga... Giler sengsara...

Ada la juga aku terasa nak cabut hidung ke, mata ke... Parking tepi jap... Pehtu, garu dengan mahaganapathy maha hebatnya dengan garpu.... Owh, pasti heaven...


Tapi, alhamdulilalh gak... Walaupon resdung aku ni agar kritikal... Tapi aku takde jerawat batu..... Ada tu Ada la gak.... Tapi still bleh kontrol....


Bangga gak la, sebab ada orang yang puji complexion aku...... Hehehhehehe.....


Anyway, hidung aku tengah tersumbat giler ni.... Jenuh dah korek-korek... Takde la apa sangat pon... Tapi dah tercungap-cungap bernafas kat mulut...


*mintak nyawa.....

Monday, May 23, 2011

Dear selipar....

Hari tuh, pegi Langkawi...


dah takder tempat lain ke nak pegi..?
asyik asyik Langkawi..
asyik asyik Langkawi..
Langkawi pon agaknya dah boring tengok muka mak ni...


tapi kali ni bisnes trip..



bisnes trip yang sangat kalut sampaikan aku nak g beli periuk Vision barang 2 3 pon tak sempat.. 


jangan kata Vision mahupon Arcopal Acorox.. barang Hershey Kisses mahupon Smarties stok yang gabak tuh pon tak sempat beli.....


wah... bizi body macam bisnes jota-jota...


boss aku ler.. aku datang jauh-jauh kat Langkawi, sebab nak jalan-jalan...


hehehehe...

*tetiba rase boss aku penerajang dari jarak jauh....


bekpes haruslah konsep mentekedarah sedaya upaya kat klia..
nasik goreng + telor mata kerbs + sambal sotong + nescafe machine

sambal sotong terbaek.....

total RM18.75... ujung-ujung bulan begini bajetnya.. waduh!


kata bisnes trip kan.. haruslah pakai high heels untuk menunjukkan corporate nya.. padahal boleh jer pakai kasut-kasut korporat lain.. tapi tak gedix la kan..


sebab nak gedix sangat, aku pakai heels aku halfway jer..
nak boarding nun jauh kat gate B.. makanya..


transform la dari heels,


ke....








-






-







-








-



tadaaaaaaaaaaaaaaa...

selipar penampor jepon ajer..


gambor blur dengan harapan memberikan effect selipar-aku-cun-wooooo padahal tangan bergegar..

cantek kan selipar aku..?
kaki pon terus pose ala-ala manja gitu


kalau naik pesawat, wajib posing tepi tingkap nampak awan sesikit..



bawak beg besar nak simpan selipar@heels kelak


dah sampai, dan masih berselipar..


sampai Langkawi kul 9.30AM,


pesawat balik, jam 3.40PM.. perghhhhh... kelams-kelibuts!!!


sampai airport pukul 3.35PM... sib baik dah early check-in..


kalau tak, harus ada adegan kejar mengejar pesawat nanti...


selipar-ku.. penyelamat ku....


tak sesia aku bawak ko, wahai selipar....

okaylah
kalau rajin, nanti aku sambung dengan entry makanan di Pulau Lang..


ok, tata

Friday, May 20, 2011

Siri Bercakap dengan Danial



Aku : abang, tadi abang makan apa?


* danial membahasakan diri dia abang


Danial : pedashhh


Aku : ow yer ker... abang makan apa yang pedash tu..


Danial : aaa... pedash la... tadi tu...


Aku : yer la... abang makan apa yang pedash tu?


Danial : kat skui tadi...

pastu terus concentrate tgk teewee

*skui = school


Aku : aaa...?

*sumpah tak paham


------------------------------------------------------------------

Ayah : abang good boy kan..?


dia nak cakap good boy.. tapi terkeluar,


Danial : aaaa.. abang gay..


Ayah : haaaaa????????


* ayah terkujat terus pitam


(;




Wednesday, May 18, 2011

berat mata memandang, berat lagi tekak nak menelan

2-3 hari ni, dengan cuaca yang tak menentu.. sat panas, pastu petang hujan lebat, siap package ngan petir dan guruh bagai...


tapi yang peliknya, biler tiba time malam, panas bahangnya still sama jer... semua orang akan bercerita tentang fenomena cuaca di mana-mana... hopefully tak la kedengaran sebagai complaint kan...? tapi ada la jugak sesikit...


kalau setakat panas macam ni pon mamalia semua dah tak bley tahan... i wonder macam mana panasnya di padang masyar..? Masya-Allah...


sekarang sebab cuaca macam ni, aku pon mengalami sakit tekak yang sangat serious...


serious giler beb.. tak tipu nya sakit..


sakit yang sangat sangat sampai nak telan air liur pon dah ibarat nak telan daging liat saiz gajah yang ko kunyah-kunyah tapi sampai ke-sudah tak hancur-hancur pon tapi ko tetap kena telan gak punya sakit...*okay.. paham dah!


sakit yang sampai aku terpaksa berpantang makan....


terpaksa mengamalkan konsep tengok jer orang makan cekodok dan pengat pisang time pegi rumah uncle aku hari tu!! sumpah tak best langsung konsep ni!


*owhhh.... seksa nya!!


nak menelan dah seksa.. nak cakap pon seksa.. nak senyum pon terasa peritnya...


atit... atit... (danial cakap macam ni..)
uuhuhuhuhuhu


dah 2 kali gi jumpa tuan doktor yang dua-duanya berkulit mendung di 2 klinik yang berbeza...


dah berjenis-jenis ubat dah aku telan.. antibiotik, lozenges - sterpsil, lozenges yang aku amek dari tuan doktor, lozenges yang aku pau dari member, woods bentuk cecair, wood bentuk pepejal, ubat tahan sakit..


itu tak termasuk ubat tradisional lagi... kembang semangkuk (ayun)... campuran getah anggur, selasih, gula batu dan kembang semangkuk yang direndam dalam mangkuk... kalau nak rendam dalam kole pon boley.. tara hal beb..


lupa plak nak amek gambor kembang semangkuk itu!

sib baik ada cik google...
kathira tu hape? gula batu ke getah anggur?

rupanya infection kat tekak aku nih dah semakin serious sampaikan ada pus-point kat tonsils..


apa kejadahnya pus-point tuh..? aku panik ingatkan ada penyakit baru... rupanya pus point tuh rupa dia macam ni..






horrorkan?


cepatla baik tonsil aku nih... dah seminggu aku suffer...


nak minum teh tarik!!!!!!




at least aku berjaya kurangkan pengambilan minyak dan gula dalam masa seminggu ni   <--
ayat amek hati ...



Tuesday, May 17, 2011

my vibrator


Camekom..


my name is Mumad Nandar Nanial


I have a game which i love to play with ayah...


This game is called ...................hmmmmmm.... i don't know what is it called actually...?!


I usually will sit on ayah's lap and he will start to shake his leg...


like a vibrator



video

 
weeeeeeeeeeeeeeeeee................ besh giler!


Ohh... my lil' sister also love to join me and ayah for this game...


usually i don't really like adik to play with ayah... i will make sure that ayah will only play with me alone.. but this time i'm in good mood so i guess it's okay!


owh, and ayah also can't touch mama or kiss mama because i will get really jealous.....


okay, tenkiu




wah, hebat giler my son speaking London...  ;p 


 

Monday, May 16, 2011

trauma..

tiap-tiap kali potong rambut nanges..


tiap-tiap kali potong rambut nanges...


potong rambut jer nanges..


nanges je potong rambut


aish, anak mama ni....


tak macho la sayang...


tengok tu, sedey mengalahkan kena pukul...


oh, sungguh tragis....

padahal potong rambut jer...

sian alahai.....!!!


Saturday, May 14, 2011

Pantas dan Garang 5 , seriously?

wah... best best..


memang sangat teruja giler tengok citer ni..


ibarat adrenalin bergelojak kencang gitu...





Si Paul Walker ni makin ensem..
dia ni yang jadik Brian O'connors.. dari polis tetiba jadik orang jahat yang takla jahat sangat.. ada gak touching nya...


aku taktau sejak biler dia dah geng ngan geng jahat.. tak silap aku aku just tengok Fast and Furious 1,2 and 3 jer..


time 4 ke dia jadik jahat?


besa la kan mak-mak orang ni tertinggal episode...







giler muscle dia nih...


part ni macam 'wah terernya ko walaupon ko mengandung, selamba badak jer ko terjun dari satu bangunan ke satu bangunan macam tu... ko tak risau miscarriage ker...?'


yer la, dah director soh kan.. melompat pon melompat la..



memang banyak kereta polis, kereta awam segala mak nenek kereta yang terkorban...


letop-letop, api-api, tembak-tembak, darah-darah memang aktiviti seharian yang biasa dalam cerita ini...


okay la, kesimpulannya cerita ni memang best..


tak rugi la tengok kalau korang memang suka movi aksi..


seriously!


tapi kan, dalam pada letop-letop, api-api, tembak-tembak, darah-darah tu kan, ada gak couple cha ya nun alif yang kissing-kissing ringan-ringan romen-romen kat belakang...


kalu 18SX ok gak, ni 18SG


tak sesuai ngan cerita la wei...


aku tau sebab aku asyik nak ter-shishi maka asyik keluar masuk cinema lalu terskodeng derang..


ahaks...




Thursday, May 12, 2011

aku taktau nak buat ape sekarang

aku nak blog..
aku taktau nak tulis ape




aku nak gossip kat telepon..
aku taktau siapa nak layan aku time-time macam ni




tadi aku telepon mak aku..
untuk bertanya tentang gossip-gossip terkini kampung manjoi...
dia kata takder...
lantas aku kiciwa..




aku nak buat keje..
keje aku dah abes..
(sebenarnya aku malas...)




siyes aku tak tau nak buat apa?




ooo... aku ngulor la...




sekian, terima kasih



aku google 'mengular'..
dia kuar gambo ni..


hehehehehe



Wednesday, May 11, 2011

Menyayat hati....


 Marilah kita sedekahkan Al-fatihah buat arwah Nursyaza Alisa, Nursyaza Azera dan adiknya Nur Sakinah


Al-fatihah



Tragedi 3 orang kanak-kanak lemas di Ulu Bendul memang sangat menyayat hati....


Tak boleh imagine perasaan seorang ibu apabila terpaksa meredah sungai untuk mencari mayat anak sendiri...







tinggal kenangan...
pics credit to Google

Ya Allah, kurniakanlah ketabahan dan kesabaran kepada Wan Azleela (ibu) di dalam menghadapi dugaan-Mu ini..


Amin...

Tuesday, May 10, 2011

kudaku lari gagah berani...



ok.. tak la berapa nak kuda sangat..


pony jerk...


@ Denai Alam Recreational Centre


kutu malas sudah hinggap...


malas nak eleborate..


korang layan pic sudah

































gigih pony ni bawak danial..


mesti dia bersyukur sebab ayah danial tak naik sama...


gedegak hak hak hak... gelak kuda skettt  ;]



Monday, May 09, 2011

Pengorbanan sang ibu dan *****nya

entry repost...
sekarang entry ini cocok banget dengan gue....




Seriously..


This entry is stricly meant for GIRLS and WOMEN ONLY!!


kalau korang tu ada bird bird... jangan gatal-gatal nak bace...!!


If you are NOT a girl or a woman, kindly leave this space... unless if you are dreaming or longing to become a girl.. then u are welcome, i guess..


Reason being, i'm about to blog about... herm.. boobs..


Girls and boobs.. mother and boobs..


tetek, nenen, breast.. they are all the same...


this one opppsssssssssssssssss...... 2 'lil (or maybe not too liltle for some woman) organ are so significant with women...


masa aku zaman-zaman remaja/anak-anak dara.. zaman gedik-gedik hormon progesteron sedang dirembeskan dengan begitu hebatnya, aku mempunyai satu masalah...


i'm worried about my breast... rase cam selambak bak bak...


i can't wear tight shirt, otherwise memang obviously kan ...lepas tuh kena lari, masa time pendidikan jasmani... haa amek! boing boing boing... bergegar-gegar beb!  i just like to hide it.. aku pon tak paham kenapa.... malu ah ding dong kot!!
sib baik aku bersekolah di Methodist Girls School..


oh yeah, aku penah dengar orang kata, kalau nak membesarkan di bahagian buah di dada tu... makan la kentang .... aku memang suka makan kentang pon, but not for THAT reason la kan..


kismis pon boley.. ker aku tipu...? ntah.. apa kata korang try.. tapi, kalau bebudak tuh mungkin berkesan la kan.. kalau dah tua bangka tak payah la korang terpikir nak try makan.. buang karan beb.....


sebab tu kot buah di dada haku seberat 2 kg? heehehehe.. confident jer kan..?
tapi itu semua sudah jadi sejarah..


then, bila bercakap tentang ketika ' bulan mengambang' tu, sah-sah nenen akan sakit... rase macam nak pecah... tapi bukan semua orang ada masalah ni kan..?


haaa, tapi kalau time pregnant.. @ the early stage of preganancy,.... memang sakit giler... even terkena baju pon sakit..tang puting tu... tambah apabila tiba waktu 'terpaksa' melayan suami....


ouch..ouch...ouch.... sakit giler weiiii!!!!! tak teepoooo..!


tak abis lagi pengorbanan si tetek itu.....lepas bersalin, boley la pulak kena bengkak susu...... wohooooo... yang ni jangan main.. boleh jadik demam okay..!


the best pump for a mother is of course her child.. nyonyot... nyonyot...


pagi nyonyot.... tengah hari nyonyot... petang, malam...


pendek kata every 2 hourly activity ini berlangsung..... kalau baby girl then gap waktu menyonyot tu, panjang skit kot.. kalau baby boy, lagi la... asyik nak bergantung jer! 

dah la baby nyonyot, pastu kena pam lagi.. either guna elektrik pam, manual or pakai tangan...


kang tak pam, bengkak la nenen... pastu takkan ko nak bagi anak ko minum susu lembu padahal susu sendiri ada.. wat the hell kan?


pergh.... banyak giler la pengorbanan si tetek ni...


then, lepas semua episode menyonyot nih dah berkahir, anak ko dah besar...


tetiba kedengaran plak suara-suara ...


'eh, apsal tetek ko nampak jatuh hari ni...? ko pakai wired bra tak?'


' yang, dah tak mantap la yang....'


aduiii aiii... sentap haku...


pastu sendiri pegi mengadap cermin..tetiba ternampak bayang-bayang nenen nek wok...


uwarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh............


kiciwa!


pada yang baru beranak 1 tuh, maybe tak nampak sangat kelayutan tetek itu...


tapi kepada yang dah beranak 2...? 3....?


dah boleh main selak-selak dah tetek tuh... macam main selak langsir...


jangan tipu la wei, kalau ko dah beranak dua, tetek ko masih mantap cam anak dara...


hakkkeeetuihhhhh!!!


unless ko makan Payuda ker, JMD ker sapu segala cream mak nenek...
(pssst.. berkesan ker?)


korang tengok movie The Reader? Kate Winslet berlakon bogel-bogel then baring-baring... nampak ori nenen dia.. sebab biler baring, flat screen wa cakap lu... suspect sama perempuan itu.. ori, bukan bikin punya barang


dah la ko kena dikerjakan, ko kena pregnant, ko kena bagi susu tengah-tengah malam, nenen bangkak.. sakit giler nak mamp*, pastu dah abes pantang, ko kena gi kerja, ko kena pam susu kat opis, ko kena pikir camner nak jaga susu .. pastu ko dikerjakan lagi... pastu ko pregnant balik... pastu ko repeat balik cycle diatas...


kiter baru bercakap pasal pengorbanan ibu dan nenen-nya.. belum lagi pengorbanan yang lain-lain..


sigh...


okay lah...tuh jer...


entry merepek, mari makan kerepek...


Happy Mothers Day to all lovely mothers and their lovely breast!


chaiyok chaiyok pada sesiapa yang still breasfeed!





Some people, no matter how old they get, never lose their beauty - they merely move it from their faces into their hearts.  ~Martin Buxbaum

Saturday, May 07, 2011

I lap u mama........not!

Tadi aku buat langkah pro-aktif memandangkan anak-anakku masih manusia yang kecil-kecil, maka memang tak paham la kan, maksud hari ibu tuh apa.. yang danial tau, hari Isnin hari gi sekolah... tu jer..


So, i asked...


Me : danial, danial sayang mama tak?


Danial -:hmmmmmm.....


lama betul dia pikir...


Danial - dakkkkkkkkkk........( tidak)

lepas tuh, danial sambung melompat-lompat dari belakang ke depan... depan ke belakang, dalam kereta... tanpa rasa bersalah


ouch...ouch... ouch


nak sedapkan hati kama sendiri, maka aku nak wish 'Selamat Hari Ibu...' pada diri sendiri...


pathetic? ya, tell me about it.....



Semalam lagi aku dah call ibunda terchenta untuk wish mothers day... ghehehehe... bangga!


Happy mothers day, peeps!
muah muah muah!





Friday, May 06, 2011

Sharing is Caring - Diet Rasulullah SAW


Received an email from a dear friend.... so, i thought why don't i share this good info with my fellow readers...


 
Ustaz Abdullah Mahmood mengungkapkan, Rasulullah tak pernah sakit perut sepanjang hayatnya kerana pandai menjaga makanannya sehari-hari.


InsyaAllah, kalau anda ikut diet Rasulullah ini, anda takkan menderita sakit perut ataupun keracunan makanan.


Jangan makan SUSU bersama DAGING

Jangan makan DAGING bersama IKAN

Jangan makan IKAN bersama SUSU

Jangan makan AYAM bersama SUSU

Jangan makan IKAN bersama TELUR

Jangan makan IKAN bersama DAUN SALAD

Jangan makan SUSU bersama CUKA

Jangan makan BUAH bersama SUSU (Contoh : KOKTEL) -> yang ni memang susah.. I Like koktel very much... huhuhuhu


CARA MAKAN


* Jangan makan buah setelah makan nasi, sebaliknya makanlah buah terlebih dahulu, baru makan nasi.


* Tidur 1 jam setelah makan tengah hari.


*Jangan sesekali tinggal makan malam. Barang siapa yg tinggal makan malam dia akan dimakan usia dan kolesterol dalam badan akan berganda. Nampak memang sulit.. tapi, kalau tak percaya? Kesannya tidak dalam jangka pendek...Kesannya akan nampak bila kita sudah tua nanti.


* Dalam Al-Quran juga melarang kita makan makanan darat bercampur dengan makanan laut. Nabi pernah mencegah kita makan ikan bersama susu. kerana akan cepat mendapat penyakit. Ini terbukti oleh ilmuwan yang menemukan bahawa dalam daging ayam mengandung ion+ sedangkan dalam ikan mengandung
ion-, jika dalam makanan kita ayam bercampur dengan ikan maka akan terjadi reaksi biokimia yang akan dapat merosakkan usus kita.


Patut la aku selalu sakit perut kot... menu ikan makan ngan telur itu adalah diantara menu peberet...
ikan kembong goreng + telor mata kerbau ngan kicap, nasi panas-panas.. perghhhh...


takleh makan dah...
semoga aku berjaya menjaga pemakanan aku dan family... Amin



Wednesday, May 04, 2011

Stage itu pentas yang ada sale..

Stage...


Pentas...


Korang tau?


Aku tak la tau sangat... tapi sebab memember opis aku dok sebok sebab ada sale... maka secara otomatiknya aku tertau jugak...


Ala, Stage make-up cosmetic tuh...


Aku tak penah guna menatang Stage untuk make-up ni... i biasa guna MAC, Bobbi Brown, Benefits, Chanel, Dior... biase la kan.. i kan bajet kaya... swipe guna kredit kad pastu ujung bulan menggelabah t***k pastu bayor minimum payment jer...


huh? korang tak caya?


YER LA.... YER LA............ aku ngaku


aku guna Avon jugak.....


MAC ada la skit, Benefit ada la gak.. yang lain tuh aku berangan jer...



dah? dah puas hati korang?



hah??





*tetiba penulis emo tak tentu pasal.... hormon tak seimbang...*




okay, bersambung...


Stage ada buat clearance sale...


Gincu bibir Lipstick biasa RM48.. they are selling @ RM12...


iyer benar buk.. RM12..


gue ngak bohong...


Matte and Gloss.. ada satu lagi type tuh.. RM18.. mahal sket tapi still murah giler... Maybelline pon RM20hengget lebey kan..

haip.. jangan kutuk kaler coordination baju and henbeg aku...
United Colors of benetton okay....


isk, bersinar-sinar plak rambut Fuzi...


Blusher... selling @ RM55 ker RM58.. aku lupa..
buy 1 free 1 konsepnya..
bagus


mamaanas tengah mengalami konflik dalaman..
nak yang ini ke yang tu?
amek semua la...


trying the gloss
apesal aku rase cun cam angelina jolie plak tetiba..?
isk, konpius..
Mamaayra kat belakang tuh kata 'ko tuh hanya mamalia wanita, ummi.. berhentilah berangan'


mengintai dari celah cermin..
lagi sekali.. bajet hot..
hot sebab dekat dengan lampu kalimantan..
ghehehehe..


Foundation dia from RM90 jadi RM12 gak..


murah kan..?


aku pon pelik.. kalau Stage bleh bagi diskaun sampai RM12, jadi cost price derang ni berapa?


tapi, aku tengok manufacturing year derang nih 2009, jadik kalau tetiba tumbuh jerawat akibat foundation tuh, pasrah jer la eh.. dah nak murah kan...


Spesifikasi untuk aku bershopping.. nak barang yang murah, branded (kalau boley la), berkualiti dan chantek..?


ada?


biasanya takder...


kalau korang nak, kat Tropicana SS2 nyer Stage Butik ada lagi tak silap..


tempat lain, iaitu Mid Valley dah abes..


 informer aku kabor/bagitau..



;]




Wordless Wednesday : musuh Ben 10 yang bahagia apabila tak yah gi sekolah pada hari cuti umum dalam selimut, eh..errrmmm.. dalam jaket ayah dia -(haaa.. amek ko, mentang-mentang WW, semua ko nak citer kat title)








Tuesday, May 03, 2011

M is for


Malas untuk update blog..


Maaf...


sila jangan Maki saya....



*buat muka comelgediksantai...*





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...