Pages

Tuesday, May 31, 2011

you can't please everybody, can you?

No... You will never ever please everybody.....


I've tried... And I met with Mr Failure bin Gagal quite a few times along the way...


Heck, even I can't please myself..


Biler rambut pendek, gatal terasa macam nak rambut panjang macam jennifer kuih lopez menari tergedik-gedik shaking her booties masa grand finale american idol dengan laki dia si pak mark anthony....OMG...... Seriously cun giler... I mean her hair and her moves! And her bontot tooooo.... Macam bukan umur 40 kan minah tu?everything is still in place... Boobs, buds, semua lah....idak plak dia sakit lutut ke sakit tumit ke menari pakai 6 inch stilettos kan...? sangat hebat!


tengok, giler ahhhh marbeles!


siap mark bleh tunjuk-tunjuk lagi pom-pom bini dia...

pom pom = bontot (bahasa danial)

(dah lari topic plak... Cepat topic,pegi kejar balik....)


anyway....

biler dah rambut panjang plak... Rimas plak panas-panas ni rambut cepat berminyak..... Sangat urghhhhhhhhhh,tak tahan hokay....Pastu biler syampoo, takleh ikat selagi rambut tak kering.... Kang kot tumbuh buah ibarat cendawan selepas hujan, sesia ajer... Korang tau buah tumbuh kat rambut macam mana?tak tau , google! Hehehe.. Malas lak nak search gambar dia...
Pastu kena la keringkan pakai hair dryer..... (Ate, takkan pakai microwave oven plak kan?)


Haaaa, tengok.... Nak capai kepuasan diri sendiri pon payah........inikan pulak nak puaskan semua org! Memang impossible la kan....


Aku cakap lembut, ada orang kata macam bunyi kasar.....
Biler aku diam, ada orang cakap aku moody....
When I'm happy, then orang kutuk aku over..
Biler aku mempertahankan diri, then say I'm being defensive...
Biler aku berhujah, then bunyi nya mcm membebel..
Biler aku bercakap, macam aku aje nak menang.....
Biler aku emo, aku period...



ok fine... memang aku period pon...!!



Then, apa ajar yang aku boleh buat?



Kang aku buat bodoh kang..... Nampak macam takder perasaan plak....



See...see..... I cannot please everybody laaaa weiiiiii!


3 comments:

Azura Iznil said...

ko nape Ummie....??
emo mcm I yg tgh pregnant...ekeke.

Siyes...my target after bulan 12 nnti nak jadik mcm J.LO....lalala.

aku.mamalia.wanita said...

sajer nak luahkan perasaan yang kiter human bukan perfect.. kadang-kadang emo.. kadang-kadang happy... kadang-kadang sedey... life is a circle kan... we've all been in all situation... chill kak zura.. :P

eB ezrin said...

adoi... kalo sumer xleh camno? kalo eB la... mls dh layan... lantak korang la... aku wat hal aku jerk ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...