Pages

Saturday, May 07, 2011

I lap u mama........not!

Tadi aku buat langkah pro-aktif memandangkan anak-anakku masih manusia yang kecil-kecil, maka memang tak paham la kan, maksud hari ibu tuh apa.. yang danial tau, hari Isnin hari gi sekolah... tu jer..


So, i asked...


Me : danial, danial sayang mama tak?


Danial -:hmmmmmm.....


lama betul dia pikir...


Danial - dakkkkkkkkkk........( tidak)

lepas tuh, danial sambung melompat-lompat dari belakang ke depan... depan ke belakang, dalam kereta... tanpa rasa bersalah


ouch...ouch... ouch


nak sedapkan hati kama sendiri, maka aku nak wish 'Selamat Hari Ibu...' pada diri sendiri...


pathetic? ya, tell me about it.....



Semalam lagi aku dah call ibunda terchenta untuk wish mothers day... ghehehehe... bangga!


Happy mothers day, peeps!
muah muah muah!





5 comments:

Little BlueBird said...

Hepi mother's day to youuuuuuuuu....!!

LadyRye said...

happy mother's day mama aisya..

aku tanya affan, affan anak siapa? dia kata dia anak otromen!

kecik hati tau!

seb baik plak kat astro ceria 2-3 hari ni ada iklan apa tah sebut-sebut 'sayang mama' so bila aku tanya, affan sayang sapa? dia jawab balik 'sayang mama!' terus rasa, ok la wpun dia tiru iklan!

kahkahkah! gila loser! haha!

eB ezrin said...

dtg nak wish u happy mother's day :)

@tune® said...

sentap ke nok?
agagga,,,,

aku.mamalia.wanita said...

bluebirdbird - hepi mothers day to u too..

mamaaffan - eh, apsal anak aku tak tgk iklan tuh..? tak ikhlas pon takpe kan.. asal jawap sayang...

eB - thanks darling.. same goes to u..

atune - bukan setakat sentap...nak cari batu belah batu bertangkup dah aku nih... agagagag

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...