Pages

Wednesday, May 11, 2011

Menyayat hati....


 Marilah kita sedekahkan Al-fatihah buat arwah Nursyaza Alisa, Nursyaza Azera dan adiknya Nur Sakinah


Al-fatihah



Tragedi 3 orang kanak-kanak lemas di Ulu Bendul memang sangat menyayat hati....


Tak boleh imagine perasaan seorang ibu apabila terpaksa meredah sungai untuk mencari mayat anak sendiri...







tinggal kenangan...
pics credit to Google

Ya Allah, kurniakanlah ketabahan dan kesabaran kepada Wan Azleela (ibu) di dalam menghadapi dugaan-Mu ini..


Amin...

3 comments:

eB ezrin said...

aminnnn...
eB x sanggup nak bayangkan... sbb timbul prasaan marah pada bapak budak2 tuh... astarafirullah...

alfatihah utk anak2 kecil yg x berdosa itu.... aminnnn

x leh tinggal komen? naper yer?

Rye the X-Superpornstar said...

eh..apakah cerita sebenarnya?

awat eB ezrin marah kat bapak budak2 tu?

mengapakah aku tatau apa2 pasai cerita ni?

aku google sekarang juga!

aku.mamalia.wanita said...

eB- tak tau la, takleh nak tinggal komen.. u balik ipoh kem salam kat orang ipoh eh..

mamaaffan - erhmm.. kang aku gossip kat sini cam tak best plak.. ko google, ko google... tapi, paperhal pon ajal maut di tangan Tuhan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...