Pages

Monday, May 23, 2011

Dear selipar....

Hari tuh, pegi Langkawi...


dah takder tempat lain ke nak pegi..?
asyik asyik Langkawi..
asyik asyik Langkawi..
Langkawi pon agaknya dah boring tengok muka mak ni...


tapi kali ni bisnes trip..



bisnes trip yang sangat kalut sampaikan aku nak g beli periuk Vision barang 2 3 pon tak sempat.. 


jangan kata Vision mahupon Arcopal Acorox.. barang Hershey Kisses mahupon Smarties stok yang gabak tuh pon tak sempat beli.....


wah... bizi body macam bisnes jota-jota...


boss aku ler.. aku datang jauh-jauh kat Langkawi, sebab nak jalan-jalan...


hehehehe...

*tetiba rase boss aku penerajang dari jarak jauh....


bekpes haruslah konsep mentekedarah sedaya upaya kat klia..
nasik goreng + telor mata kerbs + sambal sotong + nescafe machine

sambal sotong terbaek.....

total RM18.75... ujung-ujung bulan begini bajetnya.. waduh!


kata bisnes trip kan.. haruslah pakai high heels untuk menunjukkan corporate nya.. padahal boleh jer pakai kasut-kasut korporat lain.. tapi tak gedix la kan..


sebab nak gedix sangat, aku pakai heels aku halfway jer..
nak boarding nun jauh kat gate B.. makanya..


transform la dari heels,


ke....








-






-







-








-



tadaaaaaaaaaaaaaaa...

selipar penampor jepon ajer..


gambor blur dengan harapan memberikan effect selipar-aku-cun-wooooo padahal tangan bergegar..

cantek kan selipar aku..?
kaki pon terus pose ala-ala manja gitu


kalau naik pesawat, wajib posing tepi tingkap nampak awan sesikit..



bawak beg besar nak simpan selipar@heels kelak


dah sampai, dan masih berselipar..


sampai Langkawi kul 9.30AM,


pesawat balik, jam 3.40PM.. perghhhhh... kelams-kelibuts!!!


sampai airport pukul 3.35PM... sib baik dah early check-in..


kalau tak, harus ada adegan kejar mengejar pesawat nanti...


selipar-ku.. penyelamat ku....


tak sesia aku bawak ko, wahai selipar....

okaylah
kalau rajin, nanti aku sambung dengan entry makanan di Pulau Lang..


ok, tata

1 comment:

eB ezrin said...

ha ha ha, eB pn penah g2 gaks... dh melecet camno? ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...