Pages

Tuesday, March 15, 2011

Teh Tarik Place

Aloha everibodi... wassup...? it's me in da house...


ewah... giler kebaratan nyer opening...


food review peeps....


Teh Tarik Place @ Empire Subang..


Dua tiga kucing berlari menjak ni, rajin plak aku melawat The Empire ni... i like the environment..tenang jer.. tak kelam-kabut..


lagipon everytime g sana, tempat dia kan macam untuk orang kaya-kaya sket, so secara sutomatik nya aku terasa cam golongan orang ada-ada, walhal time tuh hampeh takder apa.. kad kredit je la bersusun-susun dalam wrislet coach wallet buruk aku...


Anyway, lepak kat situ... had dinner.. cozy la tempat dia.. sesuai untuk gedik santai..






en hubby mamam Mee Goreng Mamak, with Telor mata Kerbau... dia kata hokay la rasa dia...



Nasi Goreng Special.. yer ke? tak ingat la nama dia..
dap.. licin aku mentekedarah
price pon ok la... affordable


penat aku posing.. 2 3 kali amek delete amek delete..
sian en. hubby...
nak buat macam mana..
'biniku sorang blogger'... kata beliau


Ingat lepak Teh Tarik Place, baik la nak layan pull tea dia..



ended up, minum rebena laici..


watdehei?


kat umah berbotol-botol rebena danial tau... huhuhuhu...



alhamdulillah, makan minum sedap..
orang jepon tuh.. ntah ape le nasib..
kun fa ya kun.. wallahualam


2 comments:

LadyRye said...

ribena laici!

ni buat aku menyampah baca entry makan-makan or masak-masak ni

skang ni

kat mana aku nak cari ribena laici pada pukul 12.11 malam neh?

cuba bagitau???

~ As ~ said...

aku pl tetiba teringin mee gorreng mamak tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...