Pages

Monday, March 14, 2011

iPad 2

My 2011 wishlist...


Gaya mintak macam boley dapat free, atau diri ini dibela oleh memana ayahgula...


atau tetiba laki aku dapat pangkat Dato atau TanSri...


Tapi, seriously aku mengidam menatang-menatang di bawah ini..


iPad 2.... *drool....* tap tap tap... air liur aku berguguran...

owhhh-my-gosh...


(tap tap tap... air liur aku berguguran lagi tanpa henti...)






Enhance features from Apple..


- New latest product from Apple is 33% thinner, 15% lighter, faster & more powerful than the 1st iPad


- video calls, and shoot HD video


yang lain, aku dah malas nak surf.. korang leh google sendiri kan..? *mood malas dah tiba*


ramai cakap iPad is definately branded, but there are much more better prouduck  product in the market..


maybe..


 tapi aku agak buta technology.. mana yang marketing baik punya... tu la yang aku cepat terpengaruh...





mana tak giler.. in the news, Americans beratur bapak panjang dan lama sampai 41 hours just to be amongst the first who own this gadget.....



tak ke sebagai manusia marhaen aku terpengaruh???







4 comments:

~ As ~ said...

aku pun terpengaruh tp utk mendapatkan ipad sekarang adalah tidak munasabah lg bagi ku...ekekeke

aku.mamalia.wanita said...

As- aku tunggu beberapa bulan lagi agar dapat menabung dan simbol tidak bertukar negatif di dalam akaun ASB.. huhuhu

http://aniesandyou.blogspot.com said...

ada sesape ke yg sudi nk memberi hamba allah ini? jemu da tgk Mac yg gemuk gedabak ni..

aku.mamalia.wanita said...

baiklah hamba Allah tuh sponsor i jerk anies.. u ada gak Mac gedebok... i ni laptop kompeni... huhuhuh..sedey kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...