Pages

Tuesday, March 15, 2011

hairy vs bald man




lelaki kecil berbulu lebat...


vs


lelaki kecil kurang bulu



errr... bulu tuh merujuk kepada rambut, hokay...??


bukanlah bulu dada, bulu kening, bulu kaki, ketiak atau sebagainya..


en. hubby la ni, dia kata apabila dibotakkan kepala budak ni, makin cute-mute


memang la comey, tapi...


udah macam Tentera Di-Raja Malaysia jer aku tengok...


kesian budak botak ni... hehehehe


aku prefer dia berambut, tapi taknak la panjang sangat... baru la boley buat spike-rambut tajam-tajam-kalau cicak-jatuh-boleh-membawa-maut...

korang suka mana?



4 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

bla pakai jersi harimau malaya...lg ensem! anak sapa la ni yek? ;-)

LadyRye said...

aku suka anak aku rambut panjang

sebab rambut dia curly dan memang cuma panjang time mandi..

tapi abah dia suka sangat menarah rambut dia terus nampak telinga capang!

tak suka aku!

@tune® said...

yg spike ler..trendy sket..

kalau botak udah macam asben n ana aku gamaknye...

Nad @ MamaZakwan said...

oo..ni die lagi sorang ahli pasukan..bleh join pasni! :)

salam kenal from nad@mamazakwan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...