Pages

Friday, September 30, 2011

1 tahun sudah

sudah 1 tahun aku bergo'blog'....


hebak mu mamalia...


bleh tukar nama jadi mamalia-hot-&-hebat... heh.. bajet diri best la tu...


tak sangka aku mampu bertahan selama ini.... ingatkan warm warm chicken shit jer...


on a more serious note...
Terima kasih Tuhan kerana aku masih bernafas saat ini...
Terima kasih Tuhan kerana memelihara keluargaku, pekerjaanku dan kehidupanku


Terima kasih kengkawan kerana sudi membaca nota busuk ini...



hari ni hari jumaat


esok hari sabtu


yeah!!!



okay, tu je...




rase nak tarik, cubit kiss-kiss pastu tampar-tamper jer budak ni kan..?

comelllllll sangat.......


sekarang ni haruslah tengok gambar baby yang comel-comel...


eh, tapi anak-anak gua la yang tetap paling comel... heheheh
*standard ayat mak!*




with lots of love, hugs and kisses dari mamalia ini....

2 comments:

KhaiRin said...

suke suke suke...dah sethn ye..

rs nk cubit2 tu...pembawakan baby lettew...

sabo sabo...lmbt lg bln mei 2012...

eRiNsZ said...

hihi i like ayat mak mak yang last tu.... BETULLAH>..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...