Pages

Monday, August 08, 2011

Balik kampung...hohoho... balik kampung... hati girang

kalau boleh kat tajuk tuh aku nak boboh satu lagu.... baru poyo giler kan, hahahaha...


weekend semalam, balik ke kampung halaman terchenta, untuk berbuka pose bersama ayah dan bonda...


plan nak gerak lepas bersahur dan subuh, iaitu pukul 6... tetapi, kanak-kanak ribena dua-dua dah bangun, so perjalanan terpaksa di-delaykan ke jam 7.... bukan senang wooo nak siap dalam keadaan dua-dua dah banyak ragam... itu pon, dua-dua tak mandi.. kalau tak, mau pukul 9 baru gerak.... wohohoho


layan je le gambo yer..

 caca.. kanak-kanak riang sangat

 ni kaki domok saper ni?

halfway, berjaya menidorkan kanak-kanak yang kecil... tu pon berebut, dedua nak tido atas pangkuan mama yang sangat empuk ni... ingat dunlop pillow ker? mak kome ni kurus kering jer tau...




 lega budak ni dah tido... semangat guna selendang tuh buat selimut....
banyak gak function selendang tuh, ada kalanya digunakan sebagai tirai nak halang dari panas, buat selimut, tuala lap hingus pon jalan gak kalau dah emergency tuh... hik hik hik...


mama camwhore sengsorang..
puasa... muka exhousted giler...


dalam hati pikir, kalau la dapat nescafe ais kow ni... perghhhh...


memang mengantuk bawak keta time bulan pose nih...
padahal bukan aku drive pon... sang hubby a.k.a pak supir a.k.a bellboy la kan... hahahaha...
i lebiu bang!


dugaan... dugaan


bazar ramadhan manjoi, taman kledang.... here i come...
yahooooooooo



1 comment:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

kalu blk raya cm ne la ruper nyer... ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...