Pages

Wednesday, July 06, 2011

hadiah birthday danial

My baby boy will be celebrating his 3rd birthday this coming 13th July... sementara aku ngan encik sang hubby berfikir2 nak bagi hadiah apa and what sort of celebration to throw for his birthday, danial dah ber'conversation' ngan aunty dia... he calls her as mama chor... sepatutnya kalau ikut slang oghang perak, mak chor... tapi sebab still nak feeling-feeling kl dan glamer, aunty dia nak dipanggil mama chor..


mama chor : danial, nanti birthday danial kan.. danial nak hadiah apa?


danial : herrmmmm abang nak......
nak..........
           *put on his thinking cap


HAAAAA.... ABANG NAK ROTI CANAI LAH....!!!


mama chor : uish... senang benor le mama chor nak carik... nak berapa? 50 keping cukup?


danial : cukup....  *pastu buat muka bahagia...



huhuhuhuh... nampak benor mama and ayah best friend ngan mamak...
: D
danial.... danial.....


Salam n our darlingssss!!


have a lovely wednesday... muah muah muah






6 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

bleh tiup lilin sama2 ni

Pengakuan yang tulus dan jujur

eB ezrin said...

happy besday dari kami juger :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

anak saya mtk makeup utk birthday dia...hihhi

@tune® said...

kalau ade sesi melantak jgn lupe sahabatmu ini

Faizah Salleh said...

uisshhh low maintenance betul danial ni..kalau ko dh besar mmg aku masuk minang weii! :)

immdhafizz said...

Saya suka Teddy Bear!!
Kuala Lumpur, Malaysia
Anda Mengalami Masalah Berikut? *kekurangan idea untuk membeli hadiah tersayang? *kesukaran mencari Big Teddy Bear yang besar tapi murah? *susah membawa Big Teddy Bear ini pulang dari kedai ke rumah? sila klik utk penyelesaianya => http://www.bigteddybear2u.com/aff/?id=716645

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...