Pages

Wednesday, June 29, 2011

not so WW: Guess what?



 korang nampak tak apa yang aku nampak ni?
haaa? tak nampak?
meh zoom skit


nampak dah?
tak............aku bukan nak tunjuk pearl bracelet yang aku beli kat KK...T_________T
nampak tak double line tuh?
jeng jeng jeng....



jangan gabra... rilex...
tarik nafas..


aku tak pregnant laaaaa........
saje buat propa jer...
yang ni masa time caca..
jumpa dalam drawer opis.... boleh?
hahahahaha.... panjang umur pregnancy test ni eh... 


aku buat test ni bulan March, 2009.. so umur dia dah 2 tahun 4 bulan dah..


macam eeeuuuwwwwwwwwww sebab ada urine aku..?


ala, ada la dalam 2-3 titik kot...
lgpun sendiri punya barang, so ada aku kisah..?
muahahahahah


caca... dari dia sebesar tapak tangan, dah sebesar... sebesar dia la sekarang...


 sangat diva okay..... meletopssssssss anak mak!!




Salam n out darlingssssss.........

5 comments:

Lady RaRa said...

bengong!

aku baru aku pass baton! ropanya tertipus!

aku.mamalia.wanita said...

Hahaha.. Takpe, ko jalan dulu beb..

Arissa Aqilah said...

hai uma..ingat aku lagi?waa..comel anak2 ko ye..

Mrs Najib said...

tertipu hahahha...wan punye hari simpan juge dlm toilet alih2 hubby dh buang sayang aje rsnye...

Faizah Salleh said...

eeee...buang la wei,buat yang baru sudaaa..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...