Pages

Wednesday, June 08, 2011

so g double o d... good

assalamualaikum.....
eceh ce... dah lama aku tak ber'goblok' dah wei.... ghindu nya....


bizi la 2-3 hari ni...  biasa la keja la...


musim cuti sekolah, maka musim orang kenduri pon bermula...


walaupon aku ada 4ploh4 orang kawen kat kampung + kat area umah aku, aku decide satu pon aku tanak pegi... ..


kejam ker bunyi nya?


derang lagi kejam... haram tak jemput aku pon... muahahahaha..


eleh, tapi aku tak heran sangat... sebab mak aku pon ada buat kenduri... kenduri arwah+kenduri kesyukuran+kenduri sambut puasa dan sebagai nya.... sib baik dia tak combine ngan kenduri kawen jerk...


jemputan baca yasin.. tapi ni half jer... tengah aku sebok nak amek gambor, si danial plak sebok nak tangkap camera... huh, nak ngikut jejak langkah mama dia jadik blogger la tuh....


yang nih jemputan orang pompuan...
best pren mak aku semua nih


tengok budak busyuk sorang ni....


ni cousin-cousin pompuan







menu pada hari kenduri...
ayam goreng berempah, sambal tumis udang, gulai lemak nangka, kari daging, tembikai sebagai pencuci comolot mulut, pulut kuning dan daging rendang, bubur kacang, bingka apa ntah tapi kaler purple,ulam-ulaman, sambal balacan, kuih ketayap, ayaq sirap + oren..

haaa, amek ko...
menu yang penuh kolesterol...yummy





episode makan-dan-makan-lagi-sambil berselogho
*berselogho = bergurau senda


3-stooges... 3 wanita gorjes
yang paling hot ialah yang tengah-tengah tu... emak teman weih..


teman dan rummate teman


with caca buah hati ku
ni gambar selepas kejadian..


aish.. penin eih...
hangat benor kat umah opah ni...


main aquarium ni lagi best... ada lampu boleh main padam-padam
*padam-padam = switch on and off


abes jer kenduri, abah aku demam... sian dia...


okeh, abes dah..
chow



2 comments:

Amirul Faiz said...

nak komen...hehe..im new..same2 follow k..

eB ezrin said...

ye betol, mmg gojes :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...