Pages

Thursday, December 02, 2010

let's PLAY bebeh...


Masa tu saya berada di airport..
saya terserempak dengan awak secara tak sengaja..

At the first glimpse, i was mesmerized,
awak cantik..
in fact awak sangat cantik..
raut wajah awak penuh kelembutan
saya terpesona melihat tubuh awak yang mengiurkan..

mata bertentang mata..
saya terus memuja awak,
adakah ini yang dikatakan sebagai cinta pandang pertama?


sure korang ingat aku lesbian kan?


PLAY by Givenchy

'When the play man and woman play together'
Tagline yang berunsur lunch tapi berbau sangat wangi..
the scent is fresh and oriental all at the same time..
warm and plesant smell..






Love @ first sight.. walaupun konpius sebab ingatkan henphone..tapi ghupanya perfume daaa...



 
terus masuk dalam wishlist aku... doakan jodoh kitaorang eh...





7 comments:

cik EPAL said...

err perfume ke tu? bia betul

just me..ummi said...

tuh la... macam mp4 jer kan? tapi mmg perfume..ada mengeluarkan bau

✿....rossa alina....✿ said...

semoga cepat2 dapat jodoh dgn "dia"..kuikuikui.. ;p

Darkbatman said...

cun giler kan? hehee..

leh wt hantaran kawen ne..



- darkbatman [dot] Com

just me..ummi said...

rossa- betul tu..semoga cepat ketemu jodoh dan duit..

darkbatman-nak buat hantaran jgn lupa buang earphone tuh dulu..agagagag

Aisyah AR said...

unik tol!! huhu...

salam kenal...nuffy sleep =(

just me..ummi said...

Aisyah AR in da houz... hehehe.. salam kenal.. nama awak & anak saya sama laaaaa...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...