Pages

Thursday, December 23, 2010

tag baru blog ini

uurgghh... bosan giler tapir ini hari....


jadi,



bersempena dengan bulan Disember



bersempena dengan lagi 8 hari untuk masuk tahun baru



bersempena dengan 25hb nih Krismas,



aku pon nak mencuba untuk mencari idea-idea baru untuk blog ni....



macam-macam idea la timbul untuk tagline baru...


ala.. tagline macam darkbatman tu... tagline beliau adalah 'bermulanya sebuah transformasi'


the ever so lovely Hanis Zalikha,... apa tagline dia eh? ahh, beliau takyah pakai tagline.. dia sendiri adalah tagline dia...


cikepal, budak kiut.....my blog is unedited version of myself..


macam tu la lebey kurang kan bunyi tagline blogger-blogger otai...


antara idea tagline untuk blog aku berbunyi;


aku-gadis-emas
sebab aku suka pakai emas.. tapi aku nih gadis ker??????? tak sesuai....


aku-bukan-gadis-lagi-tapi-tapi-perasan-gadis
panjang sangat...


saya.ummi
uweekkk..buring.. macam takde idea lain ker..?


saya-lisa-surihani
baik buat saya-angelina-jolie-aku-tipu-ko jer..


susah beb nak dapat idea ni..nak cari tagline yang catchy dan simple..


finally...


aku.mamalia.wanita


amacam?


best kan..? cute kan..? haip.. jangan muntah!!!


boley la eh...



the many faces of mama and danial...

sajer nak letak...

4 comments:

Encik Tikus said...

comelnya anak =D

FarhanaDr said...

Cahaya Yang Riang Gembira.. Heehee.. ;)

Darkbatman said...

hahhaa.. sbr jela.. tagline ne susah jgk kan.

~ As ~ said...

ehehe lucu pun ada, mamalia. klau lah amfibia, reptilia pndai baca blog mesti dorang " eh eh ni mamalia punya blog la!" eekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...