Pages

Monday, December 27, 2010

Saya Gay. Saya OK. OK ker?

To: Azwan Ismail

Awak gay?


ok...


saya tak pedulik pon.. sebab awak bukan abang saya..awak bukan chenta hati pengarang jantung intan payung saya.. awak bukan sedara-mara saya.. awak bukan anak saya, mahupon bukan anak kucing saya...


saya tak kisah..


awak gay..? on jerk...


saya bukannya ustazah pon.. bukan nak ceramah awak tak tentu pasal... saya pon bukannya baik sangat.. pagi tadi dah subuh gajah dah... kubur kita masing-masing...lain-lain lubang


awak tak kacau saya.. jadi saya pon takkan kacau awak...


tapi, saya tak pasti kalau awak kacau anak saya nanti.. pegangan awak yang mengamalkan seks songsang tersebut sudah tersebar luas.. seluas-luasnya.. 1Malaysia dah tau akan pegangan awak tu.. Mungkin 1Dunia pon dah dengar.. sebab awak letak video awak kat youtube..


mana tau, dalam masa 15 tahun nanti pegangan awak tuh akan menjadi ikutan.. jadik trend.. jadik 1 fahaman..mereka akan fikir.. it's ok to be gay... But it's not!!


budak-budak akan cakap..


'aku gay dowh.. aku cool..'


sebagai seorang mama, saya tanak anak lelaki harapan keluarga jadi macam tuh... NO NO NO...


saya taknak dia jadi para-normal macam awak...awak mungkin mengalami krisis identiti, ataupon apapon masalah awak... lantak awak la kan.. saya nak anak-anak saya lead a normal, healthy and good life...


Kalau di US, or UK.. maybe it's ok to simply announce to the whole WORLD that u are a gay.. tapi, this is Malaysia ok..


Nasihat dari seorang ibu buat seorang gay..


Nak gay pon, gay la sengsorang.. jangan la buat confession berani mati yang mungkin memudaratkan diri sendiri dan anak bangsa!!!!




hmm... walaupon spongebob kelihatan sangat cantek pakai weddingdress...
but this is soooooo gay.... tak bagus!!

sangat euwwwwwwwww... mak geli!!

3 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

jgn d layan spesis begini. wat malu bangsa, agama dan negara je

sisiberbeza.com said...

gay ooo gay

~ As ~ said...

spesies ni mmg takde malu, bukankah malu itu separuh cabang iman? ah pedulik kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...