Pages

Tuesday, May 15, 2012

Qaseh ku...

Alhamdulillah... Allah the Al-mighty, syukran..


Syukur sangat... she's perfect...


Qaseh Erynna Qaisara...jenuh siot nak pikiaq nama budak kecik ni.....


meaning - kasih sayang seorang permaisuri yang cantik..... hmmmm...(nanti nak hantor dia g belajor kat Brunei... untung-untung dapat ngorat kerabat Brunei... verangan tak hengat mummy dia!!!!!!)


Dek kerana aku jahit kat pangkal rahim when i was 3 months preggy, so of coz this time around pon aku kena operate... so, delivery was done at Hospital Umra, Shah Alam....The reason why i chose hospital ni sebab one thing is cheap.. yang keduanya, the surgeon was really friendly and helpful... Of coz, u can't compare between an established hospital with this hospital.. but  overall.. i'm quite satistified.....


tapi check up baby aku pegi kat SDMC... mommy wants the best for baby Qaseh...


Qaseh tak banyak ragam... so far sekarang siang dia banyak tido jer... and malam dia jaga sekali jer for susu.... lebey kurang pukul 1-2 am.. then next feeding is at 5-6am... (aku slow talk ngan dia masa preggy kan dia dulu....she listens... good baby)



aisey... dah nanges dah dia.. nak susu ler tue...


sok sok sambung eh...


buhbye

5 comments:

KhaiRin : anies said...

masih kekalkn nama qaisara ya...alololo chumeeellll...nk geget bley x?

Lady RaRa said...

alalalalala comeynya Qaseh

wey aku ingatkan baby boy memula. hahahaah. dah laen muka dia.

aku.mamalia.wanita said...

Dah cukoq rambut lagi mcm boy...cam bruce willis pon ada sesikit... Hahahaha

aku.mamalia.wanita said...
This comment has been removed by the author.
sheequeenzz said...

weh x masukkan gambonya dah bercukur..hihi
beb lupa nak tanya hr tue ko ckp ko beli breastpump spectra dew ka?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...