Pages

Friday, March 30, 2012

Bende yang agak membazir dan takder la berguna sangat pon nak beli untuk newborn, tapi sebab RM5.90 jer, so aku rembat... lagipon, comel sangat...


comel kan termometer badak ni...



gunanya untuk letak dalam bath tub baby untuk mengelakkan bay terkujat sebab air panas sangat...



tak penah wujud dalam wish list newborn aku.. tapi sebab purchase-with-purchase kat Fabulous Mom, so harga dia jadi RM5.90 jer, jadi tetiba jer terus terbayar dia... anyway original price tak la mahal pon... RM19.90...



k-tuh-jer-bye






2 comments:

KhaiRin : anies said...

nnt kalu x pakai lg bleh la jual kt sy ya hehehe

@tune® said...

mang...td aku cek...harga sebenar die rm7 gitu..heheheh...

tp ko still dapat the cheapest price la!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...