Pages

Thursday, February 02, 2012

Berangan waktu sengkek memang best kan?

salam uolsss........


sekarang ni aku tengah dok verangan nak decorate bilik budak-budak...

tu la, seperti tajuk dia atas, berangan time tengah takde duit memang saat terindah... especially ketika kau tersangkut di tengah jalan yang jem macam tin sardin... pfttt... apa lagi yang boleh buat kan... berangan jer lah sambil layan lagu kat Fly FM...




macam rumah di tengah-tengah Zoo...
mesti kanak-kanak teruja nak tido kat dalam ni...
lepas setengah jam, keluar balik sebab panas...
pastikan air-cond sentiasa on jer..


Tema cam Hansel and Gratel...
cantik... nak menghias nya pon harga dia haruslah cantik.. perabot semua kayu kot...


kalau dapat 1 bilik cam ni, confirm anak aku tak keluar bilik... main panjat-panjat
lepas tu meraung sebab terjatuh, takpun berebut mainan...


so scheweettttttttt...
main princess-princess takpon main masak-masak kat pelantar tuh,

lepas masak, makan, then boleh terus tido kat katil sebelah...
owh, indah nya hidup ini...
terasa nak jadik budak balik plak...

English style... ini anak Kimora boley la..
anak aku? boleh... boleh blah...


Bilik mainan...
aku pon tanak kluar bilik macam ni...


effortless
konsep grey and pink memang in-trend sekarang..


mama : baby, baby nak bilik macam ni tak..?

tetiba terasa perut gerak ke kiri dan kanan..

mama: tak nak? eh, betul ker?
mama offer ni...


baby : takper la mama... baby nak tido atas katil dengan mama and ayah jer...
kalau ada abang danial and caca join sekali, lagi best...


mama : owh yer ker... baguih anak mama


Monologue dengan diri sendiri untuk menyedapkan hati sebab ni semua hanya angan-angan palesu.... huhuhuhuhuh...


 
Anyway, kalau nak gunakan idea di atas untuk menghiaskan bilik anak-anak, memang berguna..
especially combination dinding cat dan deco dia..


Selamat berangan u'olssss....

;~ >







3 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

memang best kalau berangan ni...tak payah kena byr kan...hehehhe...

KhaiRin - anies said...

andai kata jd kenyataan, bla bdk2 da bsr kt mn nk humban perabot2 tu? hehhehehe

abdol said...

ceh..monologue rupanya.. ingatkan betul si anak tak nak.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...