Pages

Monday, October 24, 2011

one word for REAL STEEL.... SUPER COOL! okay, that's two words..... heh

hamboi... reviewed as super cool... ko bajet ko anak dara remaja umur 15 tahun nak letak ayat cool cool gitu?


yer la, review pon terpengaruh ngan dialog dalam cerita ni la...


dan ini adalah percubaan yang pertama membawa danial untuk menonton movie. Movie pertama terus cerita ganas tumbuk-tumbuk sparing-sparing kat ring.... besi pulak tu... hish...


Memula aku risau gak, buat nya dalam movie dia melalak ketakutan ataupon berlari satu panggung kang, naya aku nak kena kejar dia....


tak pon later effect dia, dia pegi belasah adik dia umpama robot-robot yang bertinju, masalah jugak...


tapi, sebab mama dia tergedik-gedik nak jugak tengok wayang.... then cousins dia pon semua nak tengok cerita robot, maka... tawakal jer la..






"kiter nak tengok cerita apa ni? cerita hantu ni ker?" sambik garu bontot di kawasan awam...


dalilah hanani, mohammad isqandar danial dan harris ehsan





haiyaaaaaaaa.... ni tak tau la aksi ultraman ker, aksi karate kid


Real Steel memang sungguh ohsem... aku suka cara dia mem'potray' bonding antara ayah dan anak yang dah lama terpisah...


dan hugh jackman juga sangat macho dan gagah perkasa...





'me and you...'


ini lah antara adegan yang cukup kuat.... relationship between son and father, and robot...




gambar ni kecik jer, tapi ketiak dia putih giler... tak karat langsung..

atau adakah camera-trick? *ayat dengki*



Biler Atom berjaya mengalahkan Zeus, aku pon rase nak lompat-lompat menjerit time tu...


Danial pon sama..." yeaaaa, mama yobot tu menang..."


tapi lepas tuh,


"mama, abang nak cucu...." potong stim!


For a first timer, Danial pass with flying colors... Next week boleh bawak lagi..





Lion King 3D




yeahhhhhh...........

2 comments:

eB ezrin said...

wajib tgk nih :)

@tune® said...

owh...
si daniel la paling bergaya...
nampak sgt die suke otromen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...