Pages

Friday, June 08, 2012

snack during confinement

salam pagi jumaat my fellow readers...


tetiap kali entry cerita pasal pantang, confinement, pantang lagi... confinement lagi.. takde cerita lain ker?


eh, suka hati aku la... best ape citer pasal confinement... pasal baby-baby yang comel lote, pasal makan halia untuk kentut poottt poootttt pooottt... pasal poo poo baby..... pasal nak kuruskan badan.... dan pasal perkara-perkara yang sewaktu dengannya.....


uwekkkkkk.. aku pon bosan actually... sajer nak saiko jer....


Kali ni aku nak cerita pasal biskut la pulok... kookie feveret ketika pantang...



IG6 Colestrum Cookies - Elken punya barang
pagi, petang, siang dan malam aku akan hadap menatang ni...
makan kookie dengan cucu (bajet kanak-kanak tadika cam comel jew kan..?)
owh, sungguh la heaven


kookie ni dia ada added almond, oat & fiber...


jadi pas makan setin 2-3 ketol kookie, aku akan rase lebih bertenaga dan hebat... ayat salesgirl jer ni..
tak la, aku akan rase kenyang la..... jadi kalau tengah-tengah malam buta si debok aku nak menetek, pastu aku makan la kookie ni pastu minum susu Anmum Lacta pastu sambong tidoq terus jadik air lioq basi......... muahahahaha...




dah 3 tin dah settle... 2 minggu sudah, bile stok kookie ni dah pupus dalam gobok dapoq, aku punya la ghaplah... struggle google kot ada agen-agen yang jual online..... malangnya dah tak aktif... si Elken ni ada jual online, tapi sebab aku bukan ahli, takde makna la nak layan aku yang tengah gian nak makan biskut diaorang ni kan.... struggle ajak laki aku g beli kat outlet... sib baik dekat gak ngan umah.... oh yer, aku dah keluar rumah dah, siap g makan ikan goreng fish and chip kat TGI Friday..... ( sib baik mak aku jenis buta IT, tak baca blog..... kalu tidak... m.a.m.p.u.s a.k.u )






42 days down, 2 more days to go... poyo jer ni, aku pon dah tak macam pantang..... huhuhuh




4 comments:

KhaiRin : anies said...

ehem...KG turun x? ;-)

aku.mamalia.wanita said...

of coz la dear.... 2 more kg to my original size..... suka nyer saya!!

@tune® said...

mang...aku dtg umah ko leh dapat makan biskut ni x?

aku.mamalia.wanita said...

err.... kalau ada.. ..
(cecepat simpan dalam gobok paling atas) hahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...