Pages

Thursday, June 14, 2012

Pakej terhebat...........

wohooooooooooo... dah abes pantang......


best! bahagia! boley tak pakai setokin dan berbarut tanpa rase bersalah lagi.......... boley buat anak lagi!! opssssssss........ tidak tidak..... too early.... or is it enough...?? Dah, tu cerita lama lagi......... yang penting sekarang i'm too occupied with these three.............. bz.... especially when one of them fell sick...... pastu berjangkit pulak kat sorang lagi.... sorang dah baik, sorang baru nak recover, sorang lagi pulak kena........
hadoi! alhamdulillah aku tak join sama......


pakej terhebat di alam maya:
1. baby flu + demam = meragam
    nak berdokong ajer... baru letak sekejap, dah uwek uwek nanes..........

2. caca demam + flu + taknak tido = meragam jugak

3. danial baru baik demam = tak pegi school
    jadi dia kacau adik-adik.... pastu kena marah, kena babap... last-last nanes


Last sekali tiga-tiga meragam + nanes.............



hebat kan?


bertambah hebat apabila sang suami pergi meninggalkan bini terchenta apabila terpaksa out station untuk meng'handle' 2 kanak-kanak, 1 baby keseorangan.....(tak la keseorangan sangat.. bibik ada) dan beliau makan yang enak-enak, duduk di hotel 5 bintang sorang-sorang.... huh!!! sambil mencebik dengan kepanjangan bibir mencapai 1 meter 


serious saya sangat iri hati pada beliau........... apakan daya, beliau hanya mencari rezeki sesuap nasi untuk keluarga beliau ....<--- ini ayat untuk menyedapkan hati sendiri sahaja......harap maklum


on a more happier note........... berat badan aku dah almost kembali normal.... 46kg dah... *happy happy*


aisey..........kanak-kanak dah kembali ke markas......


gotta go.....later dude... buhbaiiiiiiiiiiiiii







6 comments:

sheequeenzz said...

dah habis dah pantang..boleh celebrate ar....aku je dok hitung hari bila nak cuti panjang..I wish P2 bg 3 bln maternity leave..Huhu
mang, package tu lgk complete if dengan mama pun nanges sama...stress!!

KhaiRin : anies said...

pasni bleh melompat tggi2 smpi ke awan ;-)

KhaiRin : anies said...

ok, psl dress tu, sy BOOKED dulu okey.. tggu ujung bln.. SERIUS!

kolamhempedu16@hotmail.com

aku.mamalia.wanita said...

qeen- aku makan pil penenang... huahahah... tahan la sket

khairin - okeh set!

sheequeenzz said...

mang, buat review sket plasal Set Tanamera selepas menggunakannya..chewah

aku.mamalia.wanita said...

baiklah qeen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...