Pages

Wednesday, August 15, 2012

Orang lain dok sibuk bercerita pasal shopping raya bagai nak rak, jovian sana, mandagie sini, tapi aku nak cerita pasal kenduri aqiqah...

Salam Ramadhan darlings........


For me, enough with the excuses of me being super duper nak mampuih keras kejung busy nyer.... Being a mum with a newborn and at the same time jungling with work, having to express milk during daytime while fasting is not an easy job, i can tell you that...


Dan eh, tiba-tiba nuffnang dah bertukar rupa....cantik... luv it!!


imagine berapa lama aku tak bukak blog/nuffnang dan perkara-perkara seantero dengannnya.......
*sob sob*


yang termampu, hanya bukak blog sendiri, tengok link kegemaran, bukak pulak blog orang lain, tengok tengok dan komen dalam hati....perjalanan alam cyber aku sekarangyang sangat sadis....


saat ini, ketika ini baru ada masa dan peluang untuk jari jemariku menari2 dia atas laptop... (ekceli lama dah dok menari, cuma bukan menaip di blog aje.).


okay, mari kiter layan gambar dan cerita tentang budak domok... Erynna Qaisara... cerita ni dah basi, tapi bukannya ada expiry date pon kan....


Kejadian kenduri aqiqah adalah sebelum bulan puasa hari tu....

 pelamin naik boyan.... caca syok dok main tanglung yang bergantungan


 muka control ayu.... 


 4 sepupu sepapat...
anak-anak ku... lenkali nampak kotak rokok bergelimpangan atas meja, sila campak kan aje ke longkang...
tapi, jangan bagitau ayah... diam-diam jer... terima kaseh


 pengantin domok dan ayah beliau


 gambar ni danial yang amek...
nama pakcik ni Pak Mat Bertenang... nama dia bertenang sebab beliau adalah sangat tenang sifatnya..
comel kan beliau.... comel sangat....


 mama beliau, ayah beliau dan si domok


 eh, pakcik Marhaban ni sama plak tema dengan I.... bagus pakcik...


 opah dan atuk


 uish, mitten polkadot... dari jauh dah nampak




 2 girls and a woman
so suweet....





 nampak tak di jari Erynna ada bling-bling.... 
ada orang bagi cincin emas kat dia.... dah macam bertunang... hahahha
rezeki anak mak....


 ayah muka terpaksa sebab kena paksa amek gambor macam ni.... 


posing tangan dah macam mummy jarum dah......
terbaek lah anak mama


okay... tuh ajer...


buhbye.... 

Selamat meneruskan sisa-sisa puasa...
Sementara stok masih ada, marilah kita mengejar pahala di bulan penuh kerahmatan ini......



xoxo


4 comments:

KhaiRin : anies said...

rs nk tumpang sekali naik buai tu hehehehehe

sheequeenzz said...

dah tembam dah dia...tomey

@tune® said...

apesal bedak caca tu?wakakaka....

Faizah Salleh said...

hahah..gila la ko ni, sengal je muka laki ko dlm gmbr tuh..sgt tepaksa okkayy? dlm hati dia ckp "layankan je la bini aku nih..nnti malam kang majuk plak! kuang kuang..btw congrats on the newborn :) ape ke heinya namanya domok? ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...