Pages

Monday, January 01, 2001

Pemanduan kegilaan itu...

Sudah almost nak masuk ke bulan february, entry di blog ini still 1 jerk dalam tahun 2012???


Apekah??!


Hal-hal duniawi telah meng-occupiedkan aku hingga tak kenal erti meluahkan perasaan dalam blog lagi....sadis..


Banyak yang hendak diupdate, cuma kekangan masa yang tak cukup-cukup asyik mengganggu aku....


Sekarang aku nak tanyak korang, what drive you crazy?


Selain daripada memandu berejam-jam nak sampai ke kampung waktu selamat hari raya cina ni, ada tak benda-benda yang mengganggu fikiran korang?


Antaranya:

1) waktu sale di sogo, bajet dah nak shopping gila-gila untuk diri sendiri, last-last, ko shopping barang anak-anak beratus-ratus, untuk diri sendiri ko just beli pretzel Aunty's Anne yang rega RM 4.60 siap ngan caramel dip... Tapi balik rumah ko happy sebab berjaya shopping baju anak, then baru ko realize, " eh, seluar pregnant aku tak cukup, sependa pregnant terlupa beli..." Dem... Sesal dahulu pendapatan, sale dah abes rabak poket di kemudian hari...


2) ada orang tetiba jer letak password kat henphone dia sebab dia tau ko dok stalk dia.... Although there's nothing to stalk about, but the curiousity can drive one to be soooo crazy jealous... Aku rase semua orang ada perasaan stalker yang gila vavi macam ni.... Ker aku sorang jer?


I wasn't like this, time aku tak pregnant aku tak la ada perasaan gile macam ni... Boley tak nak salahkan hormon jugak.....?


Because now i'm fat with stretch mark.... Huhuhu....



Love,
Muahs muahs....

2 comments:

KhaiRin - anies said...

bla keje mggu lps..rs cm da siap tp bla submit, bos kata x complete arghhhhhhhhhh hanginnnn


gumuk sket cun hapa! hehehee

aku.mamalia.wanita said...

Hahaha... Yes.. Tu mmg boleh memandu ko jadi giler hangin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...