Pages

Sunday, January 09, 2011

Cucu Pak Mail...

Bizzy bodi giler, macam bertimpa-timpa lak keja kat opis..
sampai takder masa nak hupdate blog...huhuhu..
Citer dah basi, tapi baru terhegeh-hegeh nak click New Post.. sian


Anyway,
Still not too late to congratulate my dear friend,
on the arrival of her bundle of joy... a baby boy..
Fareeq something.. hehehe.. time tuh dia blum decide on the 2nd name..


 atun bergaya bersama param ke pilis aku dah lupa nama dia..
orang pantang harus letak menatang ni, untuk elakkan angin..
aku letak sehari jer, pastu sumpah malas dah.. heh


 baby dia... so chomel.. cam muke bapak dia,  Bob..
ate, takkan cam muke bapak aku plak kan..? LOL


 Atie... dan heronya Iman...
baik budak ni.. bagus nak buat calon menantu..
sebok jer England tu nak tangkap flash tau


 aku-dok-sengeh...baby-dok-nangeh


 alololo... nangeh dah...
nak susu eh..? Sian... nanti aunty passing kat pengilang susu eh..


      aksi passing


melakonkan watak Makcik Zah yang sebok membebel bagi tips sambil meng'phsyco' orang dalam pantang..
syok ghupenya watak nih...


 bahagia bergambar ketika aksi menyusukan sedang berjalan..


begitulah jua dengan atie + atun...


masa untuk hupdate hampir tamat.. laptop kehabisan bateri...
chow....

5 comments:

@tune® said...

ok..ok...aku sgt geemmok...tp kalo ko dtg this week...I lost 10kgs in 10 days!!!wallawehhhhhhhh...

selim..sumpah!!!(ayat psycho diri sendiri)

aku.mamalia.wanita said...

ok.. jgn lupa pesan aku.. makin banyak bf makin cepat kurus tau..

@tune® said...

ok ok..sile² lawat blog aku gak...huhu

Encik Tikus said...

comel baby tue geram tengokkkk, haha

~ As ~ said...

klau mak aku pnya petua, pilis tu utk kebaikan mata, maklumlah lepas bersalin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...